Een parel in Overijssel staat te koop

Als je de droom van werkelijkheid wil laten worden, dan moet je zijn in… Dalmsholte. Dit buurtschap ligt tussen de gemeente Ommen en Dalfsen (Overijssel) en is van alle rust en ruimte voorzien. Deze huizen, perfect voor vrienden, liggen midden in de natuur, dus je kan feestjes geven tot zo laat als je wil. De woningen bevatten een totaal perceel van 1.545 m², waarvan 166 m² woonoppervlak.

Als je dit samen met een vriend wil kopen, zal je dit uiteraard wel moeten delen. Toch heb je nog steeds ruimte zat, en zijn er tal van mogelijkheden om er iets extra’s bij te bouwen. Beiden zien de huisjes er vanbinnen goed uit, en hebben ze een chique bungalow-achtige sfeer om zich heen hangen. Ze verschillen wel een beetje van elkaar, dus dat wordt samen uitvechten wie welke woning krijgt.

Woning Dalsholte

Woning Dalmsholte 2

De eerste woning: Migaweg 7 A

De linkerwoning is de ruime van de twee, en heeft een woonoppervlak van 93m2. Wanneer je het smallere gangetje doorloopt, heb je aan je rechterzijde de trap omhoog en een wc. Hierna loop je direct de keuken in. De keuken heeft een strak design, en bevat een mooie ruime oven. Al met al een prima plek om een fatsoenlijke maaltijd in te bereiden.

Keuken huis vrienden

Aansluitend aan de keuken vind je de woonkamer. Deze oogt relatief ruim, en is door de kleine uitbouw in de hoek lekker licht. Ruimte zat dus om neer te ploffen na een lange werkdag, en even lekker een avondje je favoriete serie te kijken.

Funda-droom naast elkaar

In totaal bevat deze woning maar liefst drie slaapkamers. Uiteraard kun je één of twee van de slaapkamers ook omtoveren tot werkkamer, of er iets anders leuks mee doen. Daarnaast heeft het huis ook een ruime badkamer. Hier kan naar onze mening nog wel het één en ander aan gebeuren, maar de ruimte is heerlijk. Ook bevat de woning nog een ruime vliering waar je een behoorlijke hoeveelheid spullen op kan slaan. Toch handig!

Badkamer huis vrienden

Wanneer jullie huizen naast elkaar staan, is het onvermijdelijk dat je als goede vrienden regelmatig samen een bakkie doet of een pilsje opentrekt. Gelukkig hebben beiden een eigen overdekt terras. Volgende keer bij jou?

Vriendenhuis terras

De rechter woning: Migaweg 7 Ai

Dit is de kleine woning van de twee, maar is met zijn 73m2 ruim zat. Wanneer je naar binnen loopt, wandel je langs de plee direct de woon-keuken in. Deze oogt met zijn 34m2 ruim, en heeft alles wat een mens nodig heeft. De open keuken neemt dan ook weinig ruimte in beslag, waardoor je genoeg woonkamer overhoudt. Door de hoeveelheid ramen en het hoge plafond komt er genoeg licht binnen, en ontstaat er een open sfeer.

Funda droom woonkamer

Deze woning bevat enkel één slaapkamer, maar ziet er wel luxe uit. Je moet maar net van de kleur oranje houden, maar als je daar geen hekel aan hebt dan zit je helemaal goed.

Slaapkamer vriendenhuis

In tegenstelling tot de badkamer in het andere huis ziet deze er een stuk luxer uit. Ook hier blijft de sfeer oranje, afgetopt met glanzend zwart. Als dit jouw stijl is, dan zit je voor de komende jaren goed met deze badkamer.

Badkamer uniek vriendenhuis

De woningen bevatten een grote hoeveelheid zonnepanelen en hebben energielabel A. Met een overkapping en een garage (en een gigantisch perceel natuurlijk) is er ruimte zat om je auto’s te parkeren. Ook heb je nog een gezamenlijke schuur waar je een hele hoop troep in kan opslaan. Perfecte huizen voor goede vrienden dus.

Al helemaal warm geworden van deze woning? Voor 649.000 euro kan je hem al op de kop tikken. Bekijk hieronder meer foto’s van de unieke woningen in Dalmsholte:

Vriendenhuis schuur

vrienden parel gangen

Vrienden samenwonen