Midnight Mass van Mike Flanagan op Netflix

Mike Flanagan is er opnieuw in geslaagd om een topserie te maken met een heleboel horror wendingen. Het geheel speelt zich af in een religieuze gemeenschap op het akelige Crockett Island. Maar het lijkt allemaal nog erger te worden met de terugkeer van Riley Flynn. Hij ging naar Chicago om het eiland te ontvluchten. Net wanneer het er voor hem beter begint uit te zien, brengt hij een jongedame om het leven terwijl hij dronken achter het stuur zit. Dit gebeurt niet ongestraft en hij belandt achter de tralies.

Na een straf van vier jaar gaat hij terug naar zijn familie op het eiland. Naast zijn terugkeer is er ook de komst van een nieuwe priester genaamd Paul en het leven van Riley zal nooit meer hetzelfde zijn.

 

De serie heeft een cast die bestaat uit Hamish Linklater als Father Paul, Zach Gilford als Riley Flynn, Kate Siegel als Erin Greene, Samantha Sloyan als Bev Keane en Rahul Kohli als de moslim Sheriff Hassan. In totaal zijn er 7 afleveringen van ongeveer een uur. IMDb geeft Midnight Mass een 7.7 als cijfer.