Het verhaal van een ijzerboer in Madrid

Entrevías gaat over Tirso Abantos. Hij is een voormalig militair die tegenwoordig een ijzerhandel in Madrid runt. Deze oude heer moet je niet in de maling nemen. Als grootvader moet hij zijn kleindochter Irene beschermen tegen de criminele bendes in zijn wijk. Irene raakt zeer betrokken bij de bendes, en het lijkt helemaal de verkeerde kant met haar op te gaan. Om te voorkomen dat het bergafwaarts gaat met Irene, besluit Abantos het heft in eigen hand te nemen.

Hij maakt goede contacten met een corrupte agent genaamd Ezequiel, wie hij in vertrouwen besluit te nemen. Uiteindelijk voeren zij samen actie tegen de brutale criminelen. Toch is het niet makkelijk om het tegen een bende op te nemen. Daar komt hij dan ook op heftige wijze achter, wat leidt tot een aantal heftige gebeurtenissen. Dat wordt nog wat…

Check hier de trailer van Entrevías seizoen 3:

 

Regie en cast van Entrevías

De regie van Entrevías is in handen van David Bermejo, wie al meerdere Spaanse series op zijn naam heeft staan. Ook heeft hij de eerste twee seizoenen van Entrevías op zijn naam staan, die erg goed zijn ontvangen. De hoofdrol van Tirso Abantos wordt vervuld door José Coronado, wie ook al in meerdere Spaanse films heeft gespeeld. De rol van de corrupte agent wordt vervuld door Luis Zahera, en kleindochter Irene wordt gespeeld door Nona Sobo. De rollen worden uitstekend vervuld door de Spaanse acteurs, en het publiek is er dan ook lovend over.

Serie entrevias

Reviews van IMDb en de Netflix-kijkers

De kenners van IMDb beoordelen de serie met een 7.4 / 10 sterren. Een dikke ruime voldoende dus. Maar wat vinden de normale kijkers van Entrevías? De kijkers zijn hooked door de serie, en lijken ontzettend blij te zijn met een nieuw seizoen. Op X (voorheen Twitter) doen een hoop goede reviews de ronde. Wij zetten een aantal van deze reviews voor jullie op een rijtje. Check ze hieronder:

Reviews wrong side of the tracks

Wrong side of the tracks series Netflix