Maak kennis met India Suy

De beeldschone India Suy komt uit Oost-Vlaanderen en is werkzaam als model. Zo heeft zij veelal shoots met Vlaamse kledingmerken, zoals Hills Fashion en Boetiek La vie en Kait. Ook mag ze regelmatig fashionshows lopen en op deze beelden ziet India er echt ontzettend krachtig en zelfverzekerd uit.

Het komt voor ons dan ook niet als een verrassing dat de Nederlandse merken ook voor haar in de rij staan. Zo is India al meermaals voor de camera voor Hunkemöller verschenen, waarbij zij onder andere de badkleding mocht shooten en in verschillende lingeriesetjes mocht verschijnen.

De Belgische blondine gaat als een speer op Instagram

Naast haar modellencarrière timmert de blondine ook hard aan de weg op sociale media. Zo heeft zij inmiddels ruim 98.2k fans verzameld, die zij verblijdt met de leukste foto’s. Als wij een blik op haar Instagram werpen, begrijpen wij helemaal waarom mensen ervoor kiezen om India te volgen. Met haar blonde lokken, blauwe ogen en prachtige curves is zij namelijk een adembenemend mooie verschijning. Verder zien wij op haar Instagram dat ze regelmatig in de meest classy outfits verschijnt en het ook geen enkel probleem vindt om haar volgers te verblijden met een foto in lingerie.

Door alle prachtige foto’s op Instagram van de Vlaamse India, zou je misschien verwachten dat ze vooral een hele schattige dame is, maar niets is minder waar, want de blondine heeft ook een hele stoere kant. Zo heeft India een indrukwekkende tatttoo-sleeve op haar arm. Deze dame heeft ook zeker pit. Zie hieronder een selectie van onze favoriete foto’s van de India op Instagram en geef je ogen de kost:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door India (@indiasuy)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door India (@indiasuy)