De nieuwe serie Apache: La Vida de Carlos Tévez

Stel je voor: een spannende Argentijnse serie die je meeneemt naar het echte leven van een van ’s werelds beste voetballers. Dat is wat je krijgt met “Apache: La Vida de Carlos Tevez,” een achtdelige Netflix-serie uit 2019 over Carlos Tévez.

Deze serie vertelt het verhaal van Carlos Tévez, gespeeld door Balthazar Murillo. Het begint bij zijn jeugd in de gevaarlijke wijk in Argentinië, Fuerte Apache in Buenos Aires, en volgt hem tot hij een beroemde voetballer wordt bij Boca Juniors.

Wat maakt de Netflix-serie van Carlos Tévez zo bijzonder?

Wat deze serie bijzonder maakt, is dat het laat zien hoe Carlos Tévez zijn weg vindt in het leven. Hij moet omgaan met familieproblemen, liefde en dromen, terwijl hij probeert een topvoetballer te worden. Maar het gaat niet alleen over Tévez; het laat ook zien hoe belangrijk zijn moeder Adriana, adoptievader Segundo, vriendin Fabiana en broer Danilo voor hem zijn.

De serie laat de harde kant van het leven in een arme en gevaarlijke buurt zien, maar ook de hoop en passie die daar te vinden zijn. Als je van voetbal houdt, is deze serie echt voor jou. Je ziet hoe Carlos Tévez zijn voetbaltalent ontwikkelt en hoe hij omgaat met de druk van de fans. Je ziet ook hoe hij te maken krijgt met blessures en problemen die invloed hebben met zijn carrière.

Zelfs als je geen voetbalfan bent, is deze serie zeker het kijken waard. Het is een motiverend verhaal over een jongen die zijn dromen naging, ondanks alle moeilijkheden. Het gaat over liefde, familie, vriendschap en loyaliteit. Dus, als je op zoek bent naar een boeiend, leuk verhaal, geef Apache: La Vida de Carlos Tevez dan een kans. Je zult er geen spijt van krijgen. Bekijk hieronder de trailer van de serie:

 

De reviews van IMDb en Netflix-kijkers

De bekende website IMDb beoordeelt deze serie met een 7,3 / 10 sterren. Een ruime voldoende dus! Ook de ‘normale’ kijkers zijn enthousiast over de serie. Hieronder hebben we een paar opmerkingen op een rij gezet: