Waar gaat I Am Mother over?

I Am Mother volgt een robot (Rose Byrne) die specifiek is ontworpen om de aarde opnieuw te bevolken na een nucleaire oorlog. Haar relatie met een menselijke tiener (Clara Rugaard) is opmerkelijk, aangezien de robot haar ziet als de hare. De zaken nemen een dramatische twist wanneer een gewonde vreemdeling (Hilary Swank) opduikt, wat bij de tiener een gevoel van twijfel oproept over alles wat haar is verteld over de buitenwereld en de ware bedoelingen van de robot.

Bekijk hier de trailer van de film:

 

Wie spelen er in de film?

Hilary Swank is absoluut fantastisch in haar rol en geeft een gevoel van kwetsbaarheid en diepgang aan het personage waardoor de film echt opvalt. En laten we de uiterst getalenteerde Rose Byrne niet vergeten, die net zo indrukwekkend is als de koude en berekenende robotmoeder. Clara Rugaard verdient ook zeker haar strepen in de film!

I Am Mother ontvangt lovende recensies

De film heeft zowel het publiek en de critici om zijn vinger weten te wikkelen. Met een solide score van 6,7 op IMDb is het duidelijk dat deze film een blijvende indruk heeft achtergelaten. Als je niet genoeg kunt krijgen van sci-fi films die je ook enigszins aan het denken zetten, dan mag je deze film zeker niet missen. Hieronder vind je een aantal tweets van de Netflix-kijkers:

Over het geheel genomen is I Am Mother een aangrijpende film die je van begin tot eind op het puntje van je stoel houdt. Geloof ons, je zult niet teleurgesteld worden! Dus, waar wacht je nog op? Maak het gezellig met wat popcorn en geef de film een kans.