De verhaallijn van ‘Predestination’

Predestination brengt een verhaal vol plottwists en tijdreizen. Ethan Hawke speelt een tijdreisagent (The Barkeep) die de boel moet redden. Zijn missie? Een gevreesde bommenlegger stoppen, de Fizzle Bomber. Terwijl hij door de tijd springt, raakt hij verstrikt met Sarah Snook, aka de Unmarried Mother. Zij maakt een identiteitsritje waar je u tegen zegt.

Langzaamaan ontvouwt zich de link tussen de tijdreisagent, de Unmarried Mother en de Fizzle Bomber. En jawel, het wordt een flinke mindf*ck vol met onverwachte wendingen. De film sleurt je mee in een rollercoaster van spanning en breinbrekers, zonder dat je echt snapt hoe alles zit. Een verhaallijn die je uitdaagt om te proberen de puzzel te ontcijferen. Het is dus zeker geen simpele wegkijker. Maar dat maakt de verhaallijn juist zo sterk.

Check hieronder de trailer van ‘Predestination’:

 

De cast met Ethan Hawke en Sarah Snook

De film ‘Predestination’ is een sciencefiction-, en actie- thrillerfilm van 1 uur een 37 minuten, voldoende kijkplezier dus. In de film worden de personages gespeeld door allerlei bekende gezichten. Zo speelt Sarah Snook erin, maar er zijn ook rollen weggelegd voor Ethan Hawke en Olivia Sprague. De film ‘Predestination’ is uitgebracht op 28 augustus 2014 in Australië en is deels gebaseerd op ‘All You Zombies’.

Beoordelingen van IMDb en Rotten Tomatoes

Op populaire websites zoals IMDb en Rotten Tomatoes zijn de critici zeer tevreden over de film. IMDb geeft deze film namelijk 7.4 / 10 sterren, zo te zien valt hij dus goed in de smaak. Ook Rotten Tomatoes geeft de film een goed cijfer. Daar krijgt ‘Predestination’ 84% van de 100%. Hieronder nog wat leuke reacties van de kijkers op X (voorheen Twitter):