De deelname van Floris Göbel aan Expeditie Robinson

Floris Göbel is vooral bekend bij het publiek van het programma DierenpraatTV op YouTube, dat hij sinds 2017 samen met Britt Dekker presenteert. Zo heeft dit kanaal al ruim 60.000 abonnees en zijn verschillende video’s al meer dan 18 miljoen keer bekeken. Daarnaast is hij ook regelmatig te zien in de talkshow HLF8 en heeft hij een column in het tijdschrift Zo Zit Dat.

Dit jaar was hij dus ook een deelnemer van het populaire tv-programma Expeditie Robinson. Voor wie het programma niet kent: in deze show moeten de kandidaten de strijd met elkaar aangaan en proberen te overleven op een onbewoond eiland. Sinds 2000 wordt dit programma jaarlijks uitgezonden in de maanden september tot en met december, en ook nu is het programma wekelijks op de televisie te zien met aankomende zondag dus dé grote finale. Helaas voor Floris Göbel heeft hij het niet gered tot de finale en werd hij op de 32e dag weggestemd, maar hij mag best trots zijn dat hij de zesde plaats heeft weten te behalen.

Deelnemers verliezen veel kilo’s door hun deelname

Onlangs deelde hij een video op zijn Instagram-pagina met zijn ruim 101.000 volgers. Hierin is te zien hoe hij zichzelf weegt om te zien hoeveel hij tijdens zijn deelname in Expeditie Robinson is afgevallen, en hij schrok daar zelf nogal van. Zo woog hij eerst 82 kilo, maar na 32 dagen op het eiland te hebben gespendeerd weegt hij nu nog maar slechts 71,5 kilo. Hij is dus 10,5 kilo afgevallen! “Ff kijken wat er na 32 dagen Expeditie Robinson over is“, luidt het onderschrift. Aan zijn reactie te zien had hij waarschijnlijk niet verwacht dat hij zoveel kilo kwijt was. Bekijk de video hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FLORIS GÖBEL (@florisgobel)

Zoals we zeiden: veel kandidaten verliezen heel wat kilo’s. Benieuwd wat ‘normaal’ is?  Lees dan hoeveel kilo kandidaten van Expeditie Robinson gemiddeld afvallen.