Úrsula Corberó keert terug in een nieuwe Netflix-serie

El cuerpo en llamas (Burning Body) belooft de nieuwste Spaanse Netflix-hit te worden. Deze Spaanse misdaadserie zit vol mysterie en twists, wat ervoor zal zorgen dat kijkers op het puntje van hun stoel blijven zitten.

 

De verhaallijn van El cuerpo en llamas (Burning Body)

Het begint met de vondst van de resten van een politieagent in Barcelona. Natuurlijk duikt de media bovenop deze verschrikkelijke misdaad, waarbij er verschrikkelijke ontdekkingen gedaan worden. Het blijkt dat de politieagent en twee collega’s betrokken zijn bij ene heel netwerk van bedrog en geweld. Deze collega’s zijn Rosa (gespeeld door Úrsula Corberó) en haar ex-vriend Albert (gespeeld door Quim Gutiérrez).

De nieuwe Spaanse serie heeft acht afleveringen. Naast het bekende gezicht van Úrsula Corberó (Tokio in La Casa de Papel) kan je ook genieten van de acteerkunsten van  José Manuel Poga (Gandia in La Casa de Papel).

Netflix deelde gisteren een video waarop te zien is de releasedatum 8 september 2023 is. Bekijk de video hieronder en zet die datum dus maar snel in de agenda: