De carrière van de Juultje Tieleman

Juultje Tieleman is een ware social media sensatie geworden met haar onweerstaanbare charme en natuurlijke schoonheid. Deze Nederlandse schone heeft zichzelf opgewerkt tot een ware influencer met een indrukwekkende carrière. Met haar kenmerkende blonde lokken en stralende glimlach verovert ze de harten van miljoenen volgers op platforms als Instagram en YouTube. Juultje deelt niet alleen haar avonturen en reizen met haar trouwe fans, maar inspireert ook met haar stijlvolle outfits en beautygeheimen.

Met samenwerkingen met grote merken en een eigen YouTube-kanaal vol interessante content, is Juultje een echte girlboss die haar stempel heeft gedrukt op de digitale wereld. Haar toekomst ziet er rooskleurig uit, want deze ambitieuze dame heeft nog talloze successen voor zich liggen.

Haar nieuwste foto’s op Instagram

Juultje deelde gisteren een reeks foto’s op Instagram. Niet alleen wij hadden één favoriete foto, ook haar volgers zijn fan van die desbetreffende foto. Ze draagt een bloemetjes-pyjama en de reacties stromen binnen. Volgers laten weten dat ze echt fan zijn van de pyjama. Zie hieronder het desbetreffende Instagram-bericht:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)