NIeuwe film op Netflix

Avengement werd een aantal maanden geleden eigenlijk vanuit het niets online geplaatst door Netflix. Het kan dus zo zijn dat jij hem nog niet gezien hebt. Het komt wel vaker voor dat er regelmatig uit het niets films en series worden toegevoegd en wij laten je natuurlijk weten wanneer dit weer het geval is, zodat we niks missen. Na het zien van deze trailer is het mogelijk dat jouw Netflix lijst met films en series weer een stukje groter is geworden.

Avengement

Avengement op Netflix

Als jij van actiefilms houdt, dan ben je op het goede adres. In mei 2019 is de release van deze film uitgekomen en het duurde niet lang voordat Netflix deze film al opnam in hun lijst. Er is een hoop te verwachten van deze film. Namelijk een groot gedeelte van de film toont verpletterende en brutale vecht-scenes waar liefhebbers van actiefilms vaak voor leven. Tegen de tijd dat de film eindigt, is je testosteronniveau waarschijnlijk gestegen en zul jij je net zo uitgeput voelen als de hoofdrolspeler in de film. 

Avengement

De film gaat over een gevangene die de gevangenis mag verlaten en met proefverlof weer het leven in duikt. Tijdens het verlof grijpt hij de kans om zijn stervende moeder op te zoeken, maar helaas komt hij te laat. Ze is al overleden voordat hij haar kan zien. Woedend maakt hij van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen aan zijn bewakers en pakt hij meteen zijn criminele leven weer op. Hij wil wraak nemen op de mensen die verantwoordelijk zijn voor problemen uit zijn verleden. Of dit de juiste keuze is geweest, daar moet je zelf maar achter komen. De trailer belooft in ieder geval dat het een fraaie film wordt vol met spanning en sensatie.