Netflix-Kijkers zijn onwijs enthousiast over You Don’t Know Me

You Don’t Know Me werd eind vorig jaar al uitgezonden door de BBC en kreeg op 17 juni een internationale release op Netflix. En iedereen besloot de show massaal te bingen, want anderhalve week later staat de serie in veel landen nog altijd in de top tien. Na een paar dagen wist de serie het zelfs tot de top 3 wereldwijd te schoppen. Kijkers zijn dan ook razend enthousiast over de serie.

In You Don’t Know Me staat een man terecht voor moord. In plaats van zich door zijn advocaat te laten verdedigen, ontslaat hij hem en besluit hij zijn eigen verdediging te doen. Hij vertelt de jury een verhaal: hoe hij een vrouw, Kyra, ontmoette en verliefd op haar werd. Door de serie heen zie je flashbacks. Bijvoorbeeld hoe de ontmoeting tussen hem en Kyra ging en welke gebeurtenissen hem in deze rechtszaal hebben gebracht. Een leuk feitje: de naam van de hoofdpersoon wordt nooit genoemd in de serie. Sterker nog, er zijn maar een paar personages waarvan je de naam te weten komt.

Een onverwacht einde van de serie

Natuurlijk willen we je niet te veel spoilers geven, maar we kunnen je wel alvast vertellen dat de show waarschijnlijk niet eindigt zoals je hoopt. Of toch wel? Je krijgt namelijk beide mogelijke eindes te zien: schuldig en onschuldig. Maar ja, welke wordt het? In ieder geval vragen de fans massaal aan Netflix of er een tweede seizoen komt, want iedereen wil natuurlijk weten hoe het nu echt afloopt.

Je bent wel zo door de serie heen. Het is namelijk een miniserie die bestaat uit vier aflevering van elk ongeveer 55 minuten. Het is dus de ideale serie om in een middag of avond te bingen. Staat hij al op jouw watchlist?

Bekijk hieronder de trailer: