Waar gaat de film Thanksgiving over?

In Thanksgiving volgt de kijker een groep vrienden die samenkomen voor het jaarlijkse Thanksgiving-diner. Wat begint als een gezellige avond met kalkoen en een hoop cranberrysaus, verandert al snel in een heuse nachtmerrie. Een gemaskerde moordenaar besluit namelijk om zijn eigen versie van Thanksgiving te vieren, met de vrienden als zijn slachtoffers. De film zit vol spanning, krankzinnige plottwists en bloederige scènes die je niet snel zult vergeten en waar menig horrorfan zijn of haar vingers bij af zou likken.

Bekijk hier de trailer van Thanksgiving:

Wie spelen er in de film?

De cast van de film bestaat uit een mix van jong en oud. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Patrick Dempsey, bekend van zijn niet te missen rol in Grey’s Anatomy, en Addison Rae, de Tiktok-ster die haar acteerkunsten in deze film verder probeert te ontwikkelen. Daarnaast speelt Milo Manheim mee, die je misschien kent uit Zombies.

Daarnaast zijn er sterke ondersteunende rollen van actrices en acteurs die de spanning in de film naar een hoger niveau tillen. Samen zorgen ze voor een geheel dat je in de film trekt en je er niet meer uit laat gaan, totdat de aftiteling begint met rollen.

Goede recensies

Thanksgiving heeft al indruk gemaakt op critici en horror liefhebbers. De film scoort hoog op sites zoals Rotten Tomatoes (84% Tomatometer en 80% Audience Score) en wordt geprezen om zijn creatieve verhaal, de intense en nagelbijtende spanning en de uiterst sterke acteerprestaties. De combinatie van klassieke horror elementen en een fris nieuw plot maakt deze film een must-watch voor eenieder die niet genoeg kan krijgen van het genre.

Dus markeer 30 mei in je agenda, want dan is het tijd om popcorn klaar te maken, de lichten te dimmen en je voor te bereiden op een angstaanjagende avond met Thanksgiving op Netflix. Mis het niet!