Marc Overmars verkoopt appartement in Amsterdam

Marc Overmars, een naam die bekend is in de voetbalwereld, heeft altijd geweten hoe hij zijn inkomsten slim moest investeren. Na zijn glansrijke carrière bij clubs als Ajax, Arsenal en Barcelona, en later als directeur voetbalzaken bij Ajax, heeft Overmars zijn verdiende centen goed weten te beleggen. Zijn grachtenappartement in hartje Amsterdam was daar het bewijs van. Althans, dat leek zo.

Marc Overmars kocht het appartement voor € 860.000 aan de Keizersgracht in Amsterdam. Hij zette hem te koop voor een vraagprijs van bijna € 1,1 miljoen. Uiteindelijk is het appartement verkocht voor € 850.000, oftewel € 10.000 onder de aankoopprijs. Dit is een interessante wending, vooral voor appartementen in Amsterdam die vaak met dikke winst verkocht worden.

Wat krijgt de bewoner voor dit appartement terug?

Het appartement is 98 vierkante meter groot. Je hebt twee verdiepingen en komt, als je binnenstapt, als eerst in de woonkamer. De woonkamer bestaat uit twee ruime kamers. Wanneer je naar beneden loopt, vind je de suite en de badkamer, die alleen maar luxe heeft. Het plafond is 4.2 meter hoog en de prachtige badkamer is ingericht door de getalenteerde ontwerper Piet Boon. Je vindt er zelfs een sauna, genieten kan dus zeker.

In dit appartement kun je op loopafstand naar de leukste plekken in Amsterdam, maar kun je ook heerlijk relaxen na een lange dag hard werken. Luxe ontbreekt in ieder geval niet in dit prachtig voormalige appartement van Marc Overmars.

woning marc overmars amsterdam

Dit specifieke appartement, gelegen aan een van de iconische grachten, is een droom voor de meeste stedelijke bewoners. Met een ruime oppervlakte, luxe afwerking en een mooi uitzicht over de grachten is het een appartement dat je zeker wil hebben. De woning is voorzien van alle gemakken: van een moderne keuken tot stijlvol ingerichte woon- en slaapkamers. De locatie zorgt ervoor dat alle hotspots van Amsterdam binnen handbereik zijn.

Keizergracht woning Badkamer woning Marc Overmars

huis amsterdam overmars