Waar gaat de Netflix-film Damsel over?

Millie Brown speelt Elodie, een jonge prinses die trouwt met een knappe prins. Uiteindelijk ontdekt ze dat zijn familie andere belangen had bij het huwelijk van de twee. Ze blijkt onderdeel te zijn van een eeuwenoud offer van haar schoonfamilie. Hierdoor eindigt ze in een grot, die wordt bewaakt door een draak. Daar moet ze zien te overleven op haar eigen kracht en intelligentie. Bekijk hieronder de trailer van de Netflix-film Damsel:

 

Wie is er in de film te zien?

De hoofdrolspeelster in de Netflix-film is zoals gezegd de actrice Millie Brown, bekend van Stranger Things.  Je kunt de getalenteerde actrice ook kennen van de film Enola Holmes of in de nieuwe Gozilla films. Daarnaast wordt de cast van de film aangevuld met sterren zoals Robin Wright, Angela Bassett, Ray Winstone en Nick Robinson.

Wat vonden de kijkers van de film?

Ondanks dat de Netflix film wereldwijd plek #2 staat in de hitlijsten, scoort de film een krappe voldoende op IMDb. De film krijgt een 6.1 van de 10 sterren op IMDb en op Rotten Tomatoes is de score ook niet verbluffend hoog. De film krijgt door critici 56% op de Tomatometer en 62% op de Audience Score.

Toch zijn de kijkers op het platform X (Twitter) erg enthousiast over de Damsel, bekijk hier reacties van de ‘normale’ kijkers:

Review Damsel

Review Damsel

Review Damsel