Alex uit Modern Family in het echt

Ariel Winter is een half Duitse (van haar vaders kant) en een halve Griekse godin (van haar moeders kant). Deze dame is pas 26 jaar oud maar al in 2002 kwam zij in een reclame terecht van Cool Whip. Als actrice in Modern Family is ze wel het meest bekend, maar ze heeft meer gedaan dan Alex uit Modern Family spelen.

Haar stem is verschillende keren gebruikt in (teken)films. Zij was bijvoorbeeld de stem van de scouting girl Gretchen in de welbekende kinderserie Phineas and Ferb. Daarnaast is haar stem ook gebruikt in Bambi II en Ice Age: The meltdown. Voor haar hoofdrol in de film The Chaperone was ze genomineerd voor de Young Artist Award 2012 als de beste actrice.

Alex Modern Family Ariel Winter

De knappe actrice Ariel Winter

Modern Family is echt wel haar bekendste werk, waar zij één van de hoofdrollen speelt als kind van Claire en Phil. In de serie heeft ze ook nog een zusje Hailey en een broertje Luke. Met haar aparte humor, betweterige opmerkingen en ziek slimme kop is zij een beetje de outsider van de familie. Haar sarcasme en grapjes maken het hilarisch om naar te kijken en vooral als de rest van de personages het niet snappen. Heerlijk.

In het echt is Ariel Winter alles behalve een outsider. Alex uit Modern Family is in het echt een prachtige dame die haar mannetje staat. Met vele films en series al op haar naam en 4,4 miljoen volgers op Instagram, kan je wel zeggen dat deze dame meedoet; en dat ondanks het feit dat ze pas 22 lentes jong is. Op haar Instagram staan verschillende mooie foto’s van deze knappe dame en ze is niet bang om dingen uit te proberen. De haarkleur gaat van blond, naar rood, naar brunette en zelfs naar roze. Heel gewaagd hoor Ariel. Zullen we maar snel even een paar foto’s kijken en zien wie er echt achter Alex schuit?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ARIEL WINTER (@arielwinter)