De verhaallijn van Leo

Op 21 november 2023 is de nieuwe animatie film uitgebracht op Netflix, Leo. Leo (ingesproken door Adam Sandler) is een vermoeide 74-jarige hagedis, die tientallen jaren heeft doorgebracht in hetzelfde klaslokaal in Florida met een andere schildpad. Wanneer hij het verveelde nieuws krijgt dat hij nog maar een jaar te leven heeft, besluit hij dat het tijd is om te ontsnappen en het leven buiten het klaslokaal te zien. In de plaats daarvan wordt Leo betrokken bij de problemen van de onrustige leerlingen, waaronder ook de vervelende invaldocent. Wat voor Leo aan loopt als een ontsnapping wordt voor hem een lastige klus die hem te wachten staat.

Check hieronder de trailer van de nieuwe Netflix-animatiefilm Leo:

 

Adam Sandler kan acteren én inspreken

Adam Sandler is geboren op 9 september 1966 in New York en is een bekende Amerikaanse acteur, muzikant, producer en comedian. Hij is opgegroeid in Brooklyn en daar werd hij verliefd voor comedy. Hij ging namelijk bij optredens kijken van Boston Comedian Club. Hij kreeg van Dennis Miller een rol bij Saturday Night Live. Eenmaal wou hij uitbreiden naar films en in 1990 heeft hij zijn eigen productiebedrijf opgezet genaamd Happy Madison Productions. Eenmaal ging het balletje bij hem rollen en nu heeft hij is de grootste film gespeeld van Reign over Me tot aan Punch-Drunk Love en nog veel meer bekende films. Ook zijn muziekcarrière heeft daardoor een boost gekregen want hij heeft nu op Spotify maandelijks ongeveer 500.000 luisteraars. Niet niks dus.

leo animatiefilm netflix

Reviews van IMDb+Rotten Tomatoes en de Netflix-kijkers

Er zijn veel positieve meningen over deze nieuwe animatiefilm op Netflix. Zo beoordeelt IMDb de film 7.0 van de 10 sterren. Bij Rottentomatoes scoort hij ook goed, want daar geven ze de 76% van de 100%. Een goede aanrader dus. Op Twitter zijn ze net als de populaire beoordeel websites onder de indruk. Wij zetten enkele positieve reacties voor jullie op een rijtje: