Deze Netflix-film heeft een sterrencast om van te smullen

Cameron Diaz en Jamie Foxx maken een verpletterende comeback in de nieuwe Netflix-actiekomedie Back in Action. Na een tumultueuze productieperiode en de verrassende terugkeer van Diaz naar het witte doek, zijn de verwachtingen hooggespannen. De eerste beelden beloven een mix van spanning en humor, perfect voor een avondje bankhangen. Met een sterrencast en een plot vol onverwachte wendingen, wordt dit dé film om naar uit te kijken dit najaar.

De weg naar de release van deze film was niet zonder obstakels. Tijdens de opnames in Atlanta in het voorjaar van 2023, werd Foxx plotseling opgenomen in het ziekenhuis. Het incident zorgde voor een flinke vertraging, maar nu is alles weer op de rit en zijn de verwachtingen hooggespannen.

Waar gaat de film over?

In Back in Action spelen Diaz en Foxx CIA-spionnen Matt en Emily. Ze proberen hun oude leven achter zich te laten voor een rustig gezinsleven, maar zoals te verwachten valt, is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Hun verleden blijft hen achtervolgen, en dat zorgt voor de nodige hilarische en spannende momenten.

De film wordt geregisseerd door Seth Gordon, bekend van lichtvoetige hits zoals Horrible Bosses (2011) en Baywatch (2017). Naast Diaz en Foxx zien we ook grote namen als Kyle Chandler, Glenn Close, Andrew Scott, Jamie Demetriou, McKenna Roberts en Rylan Jackson op het scherm verschijnen.

Mogelijk Diaz haar laatste klusje

Voor Diaz zou Back in Action weleens haar laatste film kunnen zijn. Na zes jaar afwezigheid uit de filmwereld is deze rol misschien een eenmalige comeback, dus fans mogen dit zeker niet missen.

Hoewel er momenteel nog maar weinig beelden van Back in Action beschikbaar zijn, lijkt het er sterk op dat deze film een schot in de roos zal zijn. Met Diaz en Foxx aan het roer, gecombineerd met de ervaren hand van regisseur Seth Gordon, is de verwachting dat deze actiekomedie zeker zal scoren bij het publiek.

Back in Action verschijnt op 15 november op Netflix. Zet hem vast op je watchlist, want deze actiekomedie wil je niet missen!