Hoe kan je anderen uit jouw Netflix-account verwijderen?

Het kan weleens voorkomen dat je je Netflix-account met iemand deelt. Zoals bovengenoemd met je gierige vrienden, of met je ex die er nog stiekem gebruik van maakt. Maar hoe zorg je er nou voor dat die mensen niet meer op je Netflix kunnen?

Er bestaan dus een aantal manieren om iemand niet op je Netflix-account te laten. En wanneer iemand géén toegang heeft tot je account, kan je dus ook weer optimaal gebruik maken van het feit dat er maar op twee schermen tegelijkertijd gekeken kan worden.

1. Je wachtwoord van Netflix veranderen

De meest simpele manier om indringers buiten de deur te houden, is door je wachtwoord van Netflix te wijzigen. Doe dit sowieso regelmatig, want dan is de kans een stuk kleiner dat iemand er met je account vandoor gaat. Je verandert je wachtwoord in een browser of in de app. Je gaat dan naar je account, vervolgens klik je op contact-, betalings- en abonnementsgegevens en daar staat ook de optie om je wachtwoord te wijzigen.

undercover netflix account

2. Verwijder apparaten uit je Netflix-account

Wanneer je het wachtwoord toch zelf in hebt gevuld bij je ex/beste vriend/wie dan ook en het is een heel sterk wachtwoord die je liever wilt houden, kan je altijd nog apparaten uit je account verwijderen. Dit doe je door naar je accountscherm te gaan. Vervolgens scroll je naar beneden en ga je naar recente streaming-activiteit op het apparaat. Heb je in de smiezen dat nog steeds iemand je account gebruikt? Ga dan terug naar het accountscherm en klik daar op ‘uitloggen op alle apparaten.’

Je moet dan wel ook zelf even opnieuw inloggen, maar daardoor weet je wel zeker dat niemand meer ongevraagd op je account zit.