Maak kennis met 3FM-DJ Nellie Benner

De 36-jarige Nellie Benner komt oorspronkelijk uit Krommenie en begon haar carrière op televisie. Zo speelde zij in de kinderseries Het Huis Anubis, Tien torens diep en Koen Kampioen. Uiteindelijk is Nellie overgestapt naar de radio en is zij vandaag de dag te horen in haar eigen radioshow Barend & Benner op 3FM. Iets wat wij een fantastische keuze van de blondine vinden, want wij kunnen echt uren naar haar luisteren door haar spontane karakter met haar overdosis aan humor. Maar de 3FM-DJ heeft niet alleen een leuk karakter, ook haar uiterlijk is fantastisch, alleen zien wij die nooit als we naar haar luisteren op de speakers.

 

Haar leuke looks op Instagram

Nellie is dus een enorm knappe verschijning en heeft absoluut geen ‘radiohoofd’, als je begrijpt wat we bedoelen. Daar zijn haar bijna 67.000 volgers op Instagram het helemaal mee eens. Op Instagram plaatst de knappe dj regelmatig hilarische fragmenten tijdens haar radioshow en zien we pas echt hoe fantastisch zij eruit ziet achter de schermen. Ook deelt zij veel mooie foto’s van haarzelf, maar hierbij heeft bijna iedere foto een diepgaande caption over een maatschappelijk probleem. Zo is Nellie naast haar grote dosis humor namelijk ook een strijdbare dame die zij maar al te graag in zet voor maatschappelijke zaken. Ook geeft zij haar volgers advies en vertelt zij waar zij zelf tegenaan heeft gelopen of nog steeds tegenaan loopt.

We kunnen dus wel stellen dat Nellie een echte powervrouw is zonder filter op sociale media en dat is iets wat wij enorm in haar kunnen waarderen. Zie hieronder onze favoriete foto’s van de knappe 3FM-DJ Nellie Benner en oordeel zelf maar over deze powervrouw:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NPO 3FM | We want more (@npo3fm)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nellie Benner (@nelliebenner)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nellie Benner (@nelliebenner)