Heidi Klum en Sofia Vergara nog even soepel (en mooi)

Klum werd voor het eerst bekend als model en heeft op de covers van verschillende tijdschriften gestaan, waaronder de Sports Illustrated Swimsuit Issue. Hiermee maakte ze net zoveel indruk als met de nieuwe fotoshoot met haar dochter Leni Klum. Ze werd later een van de presentatoren van de reality show “Project Runway” en produceerde later haar eigen modellenwedstrijdshow, genaamd “Germany’s Next Topmodel”. Klum heeft ook verschillende parfums en kledinglijnen uitgebracht en is momenteel actief als jurylid van “America’s Got Talent”.

Sofia Vergara begon haar carrière als model en presentatrice in Latijns-Amerika. Later brak ze door als actrice in de Verenigde Staten. Ze is vooral bekend van haar rol als Gloria in de tv-show “Modern Family”, waarvoor ze vier Emmy-nominaties ontving. Vergara is ook een succesvolle ondernemer en heeft, net als Heidi, haar eigen kledinglijn en parfum.

Hoewel beide vrouwen al jaren in de entertainmentindustrie werken, blijven ze hun carrière uitbreiden en hun stempel op de industrie drukken. Ze zijn inspirerende voorbeelden van succesvolle vrouwen in de showbusiness, die ook nog eens hun looks mee hebben.

‘Shake It Baby’ op Instagram

Heidi Klum en Sofia Vergara zijn momenteel allebei jurylid in de populaire talentenjacht “America’s Got Talent”. De show, die inmiddels al vele seizoenen heeft, biedt deelnemers de kans om hun talenten op het gebied van zang, dans, variété en meer te laten zien en kans te maken op een prijs van 1 miljoen dollar.

In een nieuwe Instagram-video is te zien hoe de prachtige vrouwen de heupen (en schouders) losgooien. Zie de desbetreffende berichten hieronder (bron: Instagram):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara)