Nelleke Verkaart is het totaalplaatje

Ze heeft een nagenoeg permanent glimlach die haar voor veel mannen onweerstaanbaar maakt, bovendien is ze gezegend met een goddelijk figuur. Kortom, voor menig man een absolute droomvrouw. Toch is ze meer dan enkel een mooie vrouw van 32 lentes uit Amsterdam.

Nelleke heeft al een indrukwekkende carrière achter de rug fotomodel als ze dankzij haar deelname aan Expeditie Robinson bekend wordt bij het grote publiek. Alhoewel de insteek van het programma puur entertainment is, kreeg ze toch het idee dat ze zich moest bewijzen. Dat toont ook haar karakter: ze laat zich niet snel uit het veld slaan en is een echte doorzetter. Noem haar dus gerust een einzelgänger.

Dik 25.000 volgers op Instagram

Volgens velen is het model in alles de bekende poes die je niet zonder handschoenen moet aanpakken. Zo heeft deze gedroomde Bondgirl een hekel aan oppervlakkige mensen en weet ze heel goed wat ze wil en hoe ze het wil bereiken. Dat straalt ze overigens ook uit op de foto’s die ze op haar Instagram pagina plaatst. Met dergelijke looks is het dan ook niet vreemd dat ze al dik 25.00 volgers heeft.

Gecompliceerd, maar wel getrouwd

Alhoewel ze dus wellicht iets te gecompliceerd is om haar direct tot onze favoriete babe te bombarderen, is ze voor één man de ideale vrouw. Zijn naam: Wesley de Jong. Deze geluksvogel wist haar in ieder geval succesvol te verleiden en in 2019 is het stel getrouwd in de Amsterdamse Jordaan. Je hebt dus gewoon dikke pech als zij jouw ultieme crush is.

Hieronder vind je een greep uit de Instagram-foto’s van Nelleke Verkaart:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nelleke Verkaart (@nellekeverkaart)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nelleke Verkaart (@nellekeverkaart)