Wie is Merel Beks?

Merel Beks is bekend geworden door haar deelname aan de Videoland-serie The Bachelor. Echter heeft deze 27-jarige dame veel meer in haar mars. Ze is student tandheelkunde en bijna klaar met haar studie. Kortom: deze goedlachse dame is binnenkort helemaal ready om iedereen van een stralende lach te voorzien. Netjes!

Merel en Thomas zijn alweer uit elkaar na The Bachelor

Even geleden kwam het nieuws naar buiten dat Merel en Thomas na een aantal maanden daten alweer uit elkaar zijn. De relatie heeft geen stand gehouden na de show, vooral tot verdriet van Merel. Zij wilde nog graag vechten voor de relatie, maar voor Thomas was ze niet meer de ware. Echter lijkt het erop dat Merel weer kan lachen en gelukkig in het leven staat. Ze deelde zojuist een foto waar wij in ieder geval ook een lach op onze gezichten kregen.

Waar de Instagram-foto’s van Merel voorheen heel veilig waren, treedt ze met de nieuwste foto uit haar comfortzone. Ze plaatst een foto in bikini en aan het bijschrift is te zien dat ze het nogal spannend vindt. Echter kan ze rekenen op talloze positieve reacties. En wij kunnen alleen maar zeggen: je ziet er prachtig uit Merel!