De Morelo Grand Empire 110GSO+

Wat maakt dit de duurste camper van Nederland? Nou, daar komt ie. Deze enorme camper – van 11 meter lang, 3,85 meter hoog en 2,55 meter breed – is voorzien van alle luxe die jij maar kan bedenken. Zo beschikt hij over een badkamer met douchecabine, wasmachine, vaatwasser, fietsenlift en dubbele airconditioning. Ook beschikt dit gevaarte over een apart slaapgedeelte met een tweepersoons bed. Je kan hier dus gewoon je nachtrust pakken zonder het gehele interieur om te hoeven gooien. Misschien nog wel een van de meest indrukwekkende functies is de woonkamer. Deze kan je uitschuiven naar de zijkanten voor extra vierkante meters.

Een ander bizarre feature van de Morelo Grand Empire 110GSO+ is de ingebouwde garage waar jij een auto in kwijt kan van het formaat Mini Cooper. Je kan dus mooi een kleiner vakantiewagentje meenemen voor wanneer jij een kleine tour wil maken.

camper met garage achterin duurste van nederland

Hoeveel kost de duurste camper van Nederland?

Al die waanzinnige specificaties, wat voor prijskaartje komt daarbij kijken? Als wij een schatting zouden moeten maken, dan zouden we er eerlijk gezegd flink naast hebben gezeten. De prijs is namelijk hoger dan we dachten. De prijs die vermeld staat op de website van Niesmann-Bisschof is 849.000 euro. Eerder was de vraagprijs nog 949.000 euuro. Bijna een miljoen!

Morelo Grand Empire 110GSO+

Als je nagaat wat voor woning(en) je van dat geld kan kopen, dan is het bijna ondenkbaar dat je dit voor een camper neerlegt. Echter is deze camper natuurlijk niet voor de ‘normale stervelingen’ onder ons weggelegd. Echter beweert directeur Mark Hiemstra dat deze prijs helemaal niet gek is voor een dergelijke camper. Hij meent dat campers van twee en drie ton het ‘nieuwe normaal’ zijn.