Woonboerderij in Rhenen te koop

Het woonhuis van de voormalige boerderij dateert uit circa 1790, maar is in de afgelopen jaren volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Het woongedeelte van de woonboerderij is 255 vierkante meter en je hebt een enorme buitenruimte van maar liefst 3.965 vierkante meter perceel. De woning is onder andere voorzien van een geavanceerde warmtepomp, vloerverwarming en 33 zonnepanelen. Prachtig en duurzaam wonen dus.

Naast het woonhuis is er ook nog een gastenverblijf. Die ruimte is maar liefst 65 vierkante meter. Ook is er een fraai aangelegde tuin met verwarmd zwembad, een wagenloods voor parkeren van 2 auto’s en schuur met weide. Je kan zeker een paar schaapjes in de tuin nemen.

gastenverblijf bij woonboerderij te koop

Het is comfortabel, ruim en sfeervol wonen in een woonboerderij met een multifunctioneel bijgebouw en een geweldig buitenleven. Het huis ligt gelegen aan de rand van het dorp Achterberg met het centrum van Rhenen en Veenendaal op enkele minuten fietsen gelegen.

Er zijn in de woonboerderij 5 kamers. Van die 5 kamers zijn er 4 slaapkamers. De kamers en badkamers zijn verdeeld over 2 woonlagen. Het huis heeft 2 badkamers en 1 apart toilet.

Mocht jij houden van een stijlvolle woning, dan zal jouw hart hier ongetwijfeld sneller van gaan kloppen. Van moderne details en authentieke houten gebinten tot een zwevende vide; aan elk detail is gedacht.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Deze luxe woonboerderij kost 1,4 miljoen euro. (Update: status staat nu helaas op verkocht). Check hieronder de foto’s van het huis (Funda):

hal met trap luxe modern luxe badkamer modern woonboerderij rhenen te koop op funda woonboerderij funda van binnen