De liefde van je leven blijkt ineens je eigen neef?

Ja je leest het goed. De liefde van je leven die ineens je eigen neef blijkt te zijn? Gênant. Het overkwam de Amerikaanse Makenna Hagemeyer, die in een TikTok-video vertelde wat haar was overkomen. Terwijl ze haar verhaal deed stond haar partner (en tevens neef) Eli aan haar zijde en gaf ze hem een kus.

Onder de video schreef ze het volgende: “Na zes maanden van onze relatie kwamen we erachter dat we eigenlijk neef en nicht van elkaar zijn, maar alsnog gaan we met elkaar trouwen.” Inmiddels is de video al meer dan 1,4 miljoen keer bekeken en op dezelfde dag plaatste ze nog een video over haar relatie met haar man. En zoals we van het internet wel kunnen verwachten, waren de reacties niet altijd al te positief. Zo noemden vele kijkers het gehele idee ‘vies’. Een andere kijker reageerde: “Oef, meid dit is wel een beetje raar. Het is niet de flex die je denkt dat het is.” Gevolgd door een andere opmerking als: “Ik hou ook van mijn neven, maar verder is dat een grens die je ECHT niet mag overschrijden.

Vele anderen waren ook geschokt over het feit dat ze dit zo openlijk met de buitenwereld deelde. “Zelfs de FBI zou dit nooit uit mij krijgen.” Veel positieve reacties kreeg ze dus niet, maar ondanks alles weerhoudt dat haar er niet van om de rest van haar leven met haar neef te delen. Bekijk de TikTok video hieronder:

@kennahags Just Utah things #cousinsdating #siblingsordating #siblinglove #family #marriedlife #cousinsmarriage #wedding #funny #couplescomedy #ick #awkward ♬ Sweet Home Alabama – Lynyrd Skynyrd