Een reis naar Mordor: het Lego-bouwavontuur begint

Met 5.471 stenen is deze set van Lego een uitdagend en boeiend bouwproject. Je kunt de iconische toren van Mordor creëren, compleet met het Oog van Sauron dat in verschillende richtingen kan draaien en licht geeft dankzij een speciale steen. De set biedt een rijke bouwervaring, zonder dat je de gevaren van Mordor hoeft te trotseren.

grote lego set

Deze set zit vol interessante functies. De troonzaal heeft een verborgen compartiment dat een kaart onthult, en er is een ladder die beweegbaar is. Daarnaast bevat de set tien minifiguren, waaronder Sauron, de Mond van Sauron, een Orc, Frodo, Sam, Gollum en Gothmog. Dit maakt het mogelijk om verschillende scènes uit de films na te spelen.

lego set poppetjes lord of the rings

Een extra functie voor de bouwliefhebbers: de toren is modulair opgebouwd. Heb je meerdere sets, dan kun je deze op elkaar stapelen voor een nog grotere toren. Bovendien krijg je bij aankoop tussen 1 en 7 juni een gratis LEGO Icons The Lord of the Rings: Fell Beast set, compleet met beweegbare vleugels en een Nazgul minifiguur.

lego set lord of the rings special edition

Ontmoet de maker van deze set: Ashwin Visser komt naar Utrecht

Voor de echte fans: op 8 juni komt de Nederlandse designer Ashwin Visser, een van de ontwerpers van deze geniale set, naar de LEGO Store in Utrecht. Tussen 10.00 en 12.00 uur kun je hem ontmoeten en je set laten signeren. Dit is een leuke kans om de designer achter deze indrukwekkende set te ontmoeten.

De LEGO Icons Lord of the Rings: Barad-Dûr set is vanaf 1 juni exclusief verkrijgbaar voor LEGO Insiders en vanaf 4 juni voor iedereen via de website van LEGO en in de LEGO Stores. De set kost € 459,99 en zorgt ervoor dat jij jezelf wel een tijdje bezig kan houden en je weer even kind kan voelen. Let’s go!