Need For Speed Payback

Jij en jouw crew gaan de uitdaging aan tegen coureurs die het allemaal niet zo nauw nemen met de regels, wetten en jullie meningen. De setting van de game draagt de naam Fortune City, maar is overduidelijk geïnspireerd op Las Vegas.

Je bent dus vrij om langs verschillende casino’s te scheuren. Een route die heel veel wegheeft van de Strip in Las Vegas. Er zijn echter veel meer mogelijkheden in de game, zo kun jij in Fortune City gaan offroaden, crossen over verlaten indstrieterreinen en scheuren over een vliegveld. De game ziet er op dit gebied fenomenaal gedetailleerd en realistisch uit. Verder wordt alles eigenlijk vrij duidelijk uitgelegd in de gameplay.

Gameplay

Word jij helemaal wild en kan je niet stoppen met gamen? Schaf je PSN Codes aan en til jouw game-ervaring naar een hoger level! Menig gameliefhebber staat al te popelen tot de release van de nieuwste console van Playstation. Om deze mensen nog wat enthousiaster te maken, gaf de Sony Topman onlangs een hint over de release van de Playstation 5.