De Nederlandse film Faithfully Yours heeft 29,01M bekeken uren

De Nederlandse thriller Faithfully Yours kwam op de wereldwijde Netflix-lijst met 29,06M bekeken uren. En geloof ons, dat is zeker niet slecht! De film werd op 17 mei uitgebracht op Netflix en is in totaal in elf talen gedubd. Twee vriendinnen genaamd Bodil en Isabel gaan samen een weekendje weg naar de Belgische kust en worden elkaars alibi tijdens hun geheime affaires. Maar ineens neemt verhaal een andere wending doordat Isabel plotseling verdwijnt en hun echtgenoten naar België komen. Toch verliep alles niet helemaal zoals verwacht en raakt Bodil verstrikt in een web van leugens. Hoe loopt dit af? En komen de grootste geheimen aan het licht?

faithfully yours netflix

In de film zijn rollen weggelegd voor een aantal zeer bekende Nederlandse acteurs en actrices. Zo kunnen we genieten van onder andere de Nederlandse Bracha van Doesburgh, Hannah Hoekstra, Elise Schaap en Nasrdin Dchar. Onze zuiderburen worden vertegenwoordigd door Matteo Simoni en Sofie Decleir. Kortom, de verwachtingen zijn torenhoog.

De film valt in de smaak bij Netflix-kijkers

Veel kijkers – zowel in binnen- als buitenland – zijn enthousiast over de Nederlandstalige film. Hieronder zie je een aantal reacties:

“Absoluut briljante film, heb ook niet echt gemerkt dat het nagesynchroniseerd was. Een verrassend einde wat een echte ommezwaai betekende.”

“Gekeken, was goed. Spanning en intrige.”

“Deze film heeft me echt verrast! Hoog tempo, mooie beelden en de spanning wordt goed opgebouwd. Wat wil je ook met zo’n sterrencast..”

Bekijk hieronder de trailer van Faithfully Yours:

 

Wel een fan van thriller, maar niet van Nederlandse films? Bekijk dan ons artikel over de Netflix-miniserie Alias Grace.