Martijn helpt anderen met Mojo Sailing

Martijn Post is een ervaren schipper, transformatief mediator, teamcoach én leiderschapstrainer. Ook werkte hij als trainer en consultant voor de organisatie van Dr. Stephen R. Covey en is hij gastdocent aan de Universiteit Twente. Kortom, het is een man met een hele bak aan kennis op het gebied van zelfontwikkeling. Kennis waarmee hij graag anderen wil helpen om alles uit hun leven te halen. Zeilend ontdekte hij zijn mojo, zijn motivation en joy, en dat gunt hij iedereen.

mojo sailing martijn post

“Ik heb ervoor gekozen om te doen wat mij gelukkig maakt: zeilen op de Middellandse Zee en daar van betekenis zijn. Achteraf de allerbeste keuze”, aldus Martijn.

“Fantastisch om te zien wat een nieuwe omgeving en zee met deelnemers doet!”

Met de opleiding transformatie op een luxe zeiljacht

Met Trossen Los – opleiding transformatie wordt samengewerkt met Frans Hiel, de grondlegger in Nederland van de transformatieve mediation, en wordt naast persoonlijk leiderschap vooral de focus gelegd op jouw transformatie. Werk jij hard, ben jij succesvol in wat je doet, maar vraag jij je af: “Is dit het?”. Dan is dit dé opleiding voor jou. Tijdens dit traject wordt alles wat vastzit losgemaakt en stille conflicten worden de wereld uitgewerkt. Niet alleen in je werk, maar ook in je relaties en bij jezelf. Maar hoe wordt dit gerealiseerd? Op een werkelijk waar ongelofelijke manier.

Mojo Sailing

Een week lang bevind jij je op de wateren rondom de mooiste eilanden van Griekenland. Dit doe je op een prachtig, luxe jacht. Je bent een week lang helemaal weg, geniet van de zon en zee en werkt vooral aan jezelf. Twee ervaren trainers nemen een kleine groep deelnemers mee in een week waarin jij terugkeert naar de échte jij en jezelf weer verbindt met anderen.

In totaal ben je negen dagen met de transformatie opleiding bezig. Je ontvangt een certificaat van een door Mediatorsfederatie Nederland geaccrediteerde opleiding.

zeilen griekenland luxe jacht

Al ruim 800 deelnemers gingen je voor en de volgende ‘shifts’ beginnen al spoedig. De eerste week (3 – 10 juni 2023) is al volledig volgeboekt. Check de website van Mojo Sailing voor prijzen, data en meer informatie. Ben er snel bij, want vol = vol.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Martijn Post (@mojosailing.nl)

Reacties van deelnemers

Dat de opleiding echt een impact heeft op je leven, dat bewijzen de gelukkigen die zichzelf al een dienst bewezen hebben om deel te nemen aan deze belevenis. Hieronder selecteerden wij een aantal reviews die ertussenuit sprongen:

“Een waardevol cadeau aan jezelf.” – Ellen Jansen

“Eén woord: goud!” – Maarten van Haren

“Sinds deze training is het gaan stromen. Ik heb een kantoorbaan opgezegd en daarna zijn er verscheidene andere deuren voor me geopend.” – Erik Schrama