Het plot van de Nederlandse misdaadserie

In de serie Incognito gaat het over undercoveragent Felix (Dragan Bakema) en zakenvrouw Lize (Melody Klaver). Felix gaat undercover om erachter te komen of Lize niet een topcrimineel is. Er wordt namelijk internationaal gezocht naar een misdadiger die verantwoordelijk is voor wijdverbreide wapenhandel en andere criminaliteit. Het plan van zijn Felix zijn bazen is om hem undercover te laten gaan en zich in Lize’s leven te gaan infiltreren. Ondertussen dat Felix dit probeert, zie je nog Servische maffia en allerlei wapenhandel voorbijkomen.

De cast van Incognito

Melody Klaver en Dragan Bakema zijn dus de hoofdpersonages in de serie. Melody ken je misschien al van de film Rafaël of de film Oorlogsswinter. Bakema ken je misschien door de serie De geheimen van Barslet. Verder vind je in de serie acteurs en actrices zoals Juliette van Ardenne, Jaap Spijkers, Eelco Smits, Paol Cairo en Mike Libanon.

Incognito op Videoland

De serie is erg spannend en de fans laten dan ook weten dat ze vaak op het puntje van hun stoel zitten. Misschien krijgt hij wel een plekje in de lijst met de beste Nederlandse misdaadseries ooit.

hieronder een aantal reacties van kijkers op Twitter:

Hoewel veel mensen enthousiast zijn, zijn er ook kijkers die kritiek hebben. Zo zouden er meerdere schoonheidsfoutjes in zitten en zijn er opmerkingen over ‘slecht acteerwerk’. De IMDb-rating staat op dit moment op een 6.6. De serie heeft tot nu toe nog maar één seizoen die bestaat uit 6 afleveringen die allemaal te zien zijn op Videoland. Zie hieronder een scene uit de nieuwe serie: