Bockbier, het perfecte herfstbiertje

Bockbier is een sterker biertje dat zijn oorsprong vindt in het Duitsland van de 17e eeuw. Door de eeuwen heen is het bier sterk ontwikkeld. Daarom wordt er nu minder streng gekeken naar de originele moutige, karamelachtige smaak en de robijnrode kleur. Ook de alcoholpercentages kunnen onderling verschillen, van een lichtere 6.5% tot een sterkere 12%. Wat alle bockbieren wel gemeen hebben, is hun karakter. Het zijn stuk voor stuk stoere, krachtige bieren die zich perfect lenen voor de herfst.

Een pakket om verschillende bockbieren te ontdekken

Grote kans dat jij het niet bij één bockbiertje kan houden, dat vinden wij volkomen begrijpelijk. Maar welke wordt jouw volgende? Door de bomen kan je het bos haast niet meer zien. Hier helpt Beerwulf een handje bij met hun bockbierpakket. In dit pakket zitten maar liefst 16 verschillende bockbieren. Ondanks de herkomst van bockbier zijn dit geen Duitse biertjes. Ze zijn stuk voor stuk allemaal afkomstig uit ons eigen land.

bockbieren pakket

Het leuke is dat de bierbrouwers het niet enkel bij brouwen hebben gelaten. Ze hebben ook bewust aandacht besteed aan de opmaak en namen van de biertjes. Zo krijg je een kleurrijke collectie, waarvan de exemplaren namen hebben als Opgebokt en Bokkelul. Voor 35,95 euro heb jij dit pakket al in huis, eventueel met een persoonlijke boodschap. Zo wordt het geven van dit pakket nog specialer.

De Eeuwige Jeugd Bokkelul Van_Moll_Opgebokt

 

 

Proosten met elkaar

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Het pakket leent zich perfect om cadeau aan iemand te doen. Dit kan in de feestmaand december, maar ook natuurlijk voor een vader, broer, vriend of collega die binnenkort jarig blijkt te zijn.

Misschien wel nog leuker is het uitnodigen van een paar vrienden en de doos in huis halen. Gezamenlijk, met een muziekje op en wat lekkere borrelhapjes kunnen jullie in een mum van tijd je eigen bierproeverij organiseren. De absolute favorieten kunnen vervolgens ook los worden besteld bij Beerwulf. Zo komen we deze maanden wel door. Cheers!