Betaalbare e-bike

De prijs van een e-bike gaat al snel richting de 2.500,- euro. Dit is natuurlijk een hoop geld om even af te tikken. Gelukkig wordt daar nu verandering in gebracht, want deze e-bike wordt namelijk aangeboden voor slechts 1.399,- euro. Je gaat bijna denken dat de prijs niet lager meer kan, maar Ostrichoo heeft ook nog een openingsactie gestart waarin deze bike nu voor 1.199,- euro de deur uit mag. Toch is niet alleen de prijs een storende factor voor veel mensen, want ook het uiterlijk valt niet altijd in de smaak. Een e-bike kan namelijk altijd hipper, stoerder en stijlvoller gemaakt worden en daarom heeft Ostrichoo ook flink aan hun looks getimmerd. Deze betaalbare e-bikes hebben er dus alles aan gedaan om met overtuiging de markt te bestormen.

Ostrichoo Nero

Als man willen we natuurlijk niet op een lompe 65+ e-bike zitten. Wij hebben een stoere en snelle fiets nodig waar we ons lekker mannelijk op voelen. De Ostrichoo Nero is ideaal als je van een sportieve (rij)stijl houdt en de Julius staat voor je klaar als je op zoek bent naar meer comfort. Het mountainbike model bevat een andere fietshouding en het frame is iets lichter. De Nero is dé elektrische fiets voor iedereen die van stoer en sportief houdt, want even lekker off-road rijden is nu geen probleem meer. De openingsactie is voor beide modellen gaande, alleen is de Julius direct beschikbaar en de Nero vanaf december. Je hoeft nu in ieder geval niet meer na te denken over een goed kerstcadeau.

betaalbare e-bikes

Duurzame accu

Ostrichoo heeft een duurzame accu die wel vier jaar mee gaat. Dit komt door het gebruik van een supercondensator die ‘the future of batteries’ genoemd wordt. Ostrichoo heeft deze op hun e-bike weten te implementeren en als kers op de taart wordt de accu binnen 30 minuten volledig opgeladen met een actieradius van 55 kilometer. Na een potje FIFA 20 is je bike dus al ready to go.

Vaak weet je van te voren niet wat nou de geschikte e-bike is. Om jou ervan te overtuigen dat de e-bike van Ostrichoo daadwerkelijk bij je past, kun jij zelfs een afspraak maken voor een proefrit bij jou aan huis. Zo ben jij er zeker van dat deze e-bike echt wat voor jou is.