Voormalig Nazi resort krijgt nieuw bestemmingsplan

Ja je leest het goed, deze projectontwikkelaar is van plan dit Nazi resort nieuw leven in te blazen. Hij heeft grootse plannen met deze bizarre locatie, genaamd Prora. Het 5 km lange voormalige Nazi resort, was oorspronkelijk bedoelt voor de arische natie. Hitler had gehoopt dat “zijn volk” hier een aantal dagen tot rust kon komen en zo effectiever voor hem konden werken. Echter is het hier nooit van gekomen en is het resort ongebruikt gebleven tot vijf jaar geleden. Vijf jaar terug werd er namelijk een jongeren hostel geopend met 400 bedden.

Naast een resort, zal Prora ook gaan fungeren als luxe appartementen complex, met vanaf het balkon uitzicht op de Baltische zee. Het complex is zo groot, dat de makelaars slechts een deel van het resort hebben gekocht. De meest basic appartementen zullen zo’n €350.000 kosten. Nu rest enkel de vraag: willen mensen hier ook daadwerkelijk wonen?

Resort-Nazi-man-man-vakantie-duitsland-prora 2Resort-Nazi-man-man-vakantie-duitsland-prora 7 Resort-Nazi-man-man-vakantie-duitsland-prora 3 Resort-Nazi-man-man-vakantie-duitsland-prora 4 Resort-Nazi-man-man-vakantie-duitsland-prora 6