De loft is de perfecte combinatie tussen groen en industrie. Bij binnenkomst loop je vanaf de houten entree direct de strakke industriële betonnen vloer op. Daar ligt de verzakte sofa vriendelijk naar je te lachen. De verleiding vier treden lager te gaan is groot.

Het houten plafond steekt prachtig af tegen de bakstenen wand. De combinatie van het beton met het laminaat is creatief en naar onze mening een hele goede match. Tegenwoordig kun je je laminaat gemakkelijk online bestellen. En de mogelijkheden zijn enorm! Struikel niet over de motor voordat je de aluminium keuken inloopt.

Een van onze favorieten plekken in dit huis is toch wel de slaapkamer, waar je vanuit het bed kan kijken hoe je vriendin aan het douchen is. Dat is toch honderd keer beter dan vanuit je bed televisie kijken. O, en je kan tegenover elkaar zitten op het toilet, terwijl jullie beiden je behoeftes doen. Geen schaamte.

 

loft-barcelona-8 loft-barcelona-9 loft-barcelona-10 loft-barcelona-11 loft-barcelona-12 loft-barcelona-2 loft-barcelona-3 loft-barcelona-4 loft-barcelona-5 loft-barcelona-6 loft-barcelona-7

Wat natuurlijk de kers op de taart is in dit huis: De prachtige vloer. Elke huis, hoe mooi of groot het ook is, is afhankelijk van de vloer. Het is een beetje ‘maak het of kraakt het’. Het laminaat laat de meubels in alle kamers toch wel een stuk mooier uitspringen, dan ze al deden. Het is dus belangrijk om naast de inrichting van je huis ook goed te kijken naar de vloer die je wilt. Gelukkig zijn er genoeg varianten, dus dat moet zeker wel goed komen!