Burgers Stack Bulleit Bourbon cocktails

WIN een mannendag met Burgers en Bourbon

Wil jij dit weekend als VIP met 3 vrienden naar NDSM Foodfestival ? Dan trakteren wij de winnaar op heerlijke Bulleit Cocktails en waanzinnige burgers van STACKS®. Laat in de Facebookpost weten met welke 3 vrienden jij deze mannendag wilt beleven. Wie weet trakteren we jou!

©Presstigieux-23

Cocktail: Bulleit Bourbon Gingerale

Een zwoele zomernacht is compleet met deze verfrissende cocktail. De Bulleit Bourbon Gingerale, is zoals de naam al doet vermoeden een mix van whiskey en gember. Het is de gin-tonic, maar dan voor mannen. Naast dat je hem dit weekend kunt proeven en drinken op NDSM-Foodfestival is deze cocktail ook makkelijk thuis te maken.

Zo maak je hem zelf

Ingrediënten

35ml Bulleit Bourbon
Kwaliteit Ginger Ale
Limoen

Methode

Stap 1: Vul het glas met ijs
Stap 2: Schenk de Bulleit Bourbon over het ijs
Stap 3: Vul het glas verder met Ginger Ale.
Stap 4: Roer het drankje, zodat de smaken gelijk worden verdeeld
Stap 5: Knijp een kwart limoen uit en laat deze in het glas vallen
Stap 6: Geniet
170414_Bulleit-11

 

Meer dan eten en drinken

Elke foodtruck draagt iets bij aan het festival, zoals een te gekke band, oudhollandse spelletjes, (kook)workshops of een mooie expositie. Daarnaast is er ook nog een knus podium waar meerdere (live-)optredens per dag zijn, van bekende en mindere bekende artiesten. Kortom, er valt overal en altijd wat te beleven op het NDSM Food Festival!

Gratis entree

Het leukste van NDSM Foodfestival is dat de toegang helemaal gratis is. Je kunt zoveel foodtrucks en optredens zien als je wil, zonder entree te betalen. Iedereen is welkom en er is overdag vermaak voor kleintjes. Het bezoekadres is TT. Neveritaweg 59 en terrein is dagelijks geopend tot 23:00u. Op vrijdag 4 augustus opent het terrein om 16:00u en van zaterdag 5 tot en met zondag 6 augustus vanaf 13:oou.