De imposante carrière van Nasrdin Dchar

Nasrdin Dchar (44) is een Marokkaans-Nederlandse acteur. Sinds jongs af aan was het Nasrdin zijn droom om acteur te worden en hij wilde dan ook maar al te graag naar de toneelschool. Helaas werd hij daar afgewezen en moest hij dus een ander pad bewandelen om zijn droom waar te kunnen maken. Gelukkig voor hem leiden nou eenmaal meerdere wegen naar Rome.

Hij besloot zichzelf te gaan ontwikkelen in amateurtoneel. Met succes, want in 2010 speelde hij onder andere in televisie series als De vloer op en Shouf Shouf habibi!. Een jaar later won hij het Gouden Kalf voor beste acteur vanwege zijn indrukwekkende rollen in de bioscoopfilms Tirza, Rabat en Lotus. De meeste kennen hem tegenwoordig van zijn rol in de populaire serie Mocro Maffia, waarin hij de rol speelt van ‘Potlood’.

Hij deelt zijn verbazingwekkende transformatie op Instagram

De acteur heeft de resultaten op Instagram van zijn fysieke uitdaging gedeeld. “Van eind september tot begin februari heb ik me in het zweet gewerkt”, zegt Dchar. Het heeft Nasrdin heel wat uren in de sportschool gekost om zo’n indrukwekkende transformatie te ondergaan, maar het heeft wel geresulteerd in een indrukwekkende fysieke verschijning. De 44-jarige acteur zegt het maar bizar te vinden dat hij op deze leeftijd er beter uitziet dan ooit.

Nasrdin Dchar is zeker negen kilo afgevallen in de laatste maanden en ziet er ook ontzettend fit uit. Op Instagram laat hij dan met volle trots zien hoe het proces verliep. Elke maand maakte hij een foto om de veranderingen bij te houden. Je kunt duidelijk zien dat Nasrdin Dchar niet stil heeft gezeten. Zie de desbetreffende Instagram-post in deze link.