Narcos: Mexico

De eerste twee seizoenen van de hitserie Narcos speelden zich af in Colombia. Hierbij was de hoofdrol weggelegd voor Pablo Escobar. Toen zijn rol na het tweede seizoen afgelopen was, wilde de online streaminggigant alsnog meerdere seizoenen produceren. Hierdoor werd er al enigszins van het verhaal afgeweken. Bij het volgende seizoen wordt nogmaals afgeweken van de huidige verhaallijn waardoor er als het ware een nieuwe serie begint. Netflix kondigt dan ook het eerste seizoen aan van Narcos: Mexico.

Het eerste seizoen van de nieuwe serie zal draaien om het Mexicaanse kartel, genaamd Guadalajara, en zal zich afspelen in de jaren ’80 van de vorige eeuw. In de omgeving waar ze de nieuwe serie gaan opnemen werd vorig jaar een locatiescout van Netflix vermoord, waarna ze destijds ervan besloten af te wijken. Hoewel de datum van de nieuwe serie nog niet bekend is gemaakt, zijn de eerste beelden al wel vrijgegeven.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het eerste seizoen van Narcos: Mexico. Hopelijk wordt het net zo’n knaller als zijn voorganger.