Narcos: Mexico Seizoen 2 trailer nu te zien

Lange tijd geleden hoorden we al de mededeling dat er een Narcos: Mexico seizoen 2 aan zat te komen. Het duurde echter een tijd. In november 2018 was het eerste seizoen van de serie al te zien. Wie geduld heeft wordt gelukkig beloond. Netflix maakte ons eerder al gelukkig met een teaser trailer. Sinds vandaag staat echter de volledige trailer van de serie online. De trailer heeft ons zeker weer benieuwd gemaakt naar de ontwikkelingen in de Mexicaanse onderwereld. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten.

Mexicaans drugskartel

De serie speelt zich af in de jaren ’80. Vanuit de Amerikaanse overheid ontstond er toen een actieve ‘war on drugs’ tegen Mexicaanse drugshandelaars en smokkelaars. Centraal in de serie staat het Guadalajara kartel centraal. Oprichtern Félix Gallardo probeerde door de kleine handelaren te laten samenwerken een grootschalig imperium op te bouwen. Dat dit niet zonder problemen is, leerden we in het eerste seizoen al snel. Hij krijgt onder andere te maken met de vastberaden agent Kiki Camarena.

Narcos: Mexico seizoen 2

De ‘war on drugs’ gaat door

In het tweede seizoen wordt duidelijk dat de ‘war on drugs’ nog niet is gestreden. De Colombianen lijken niet meer de baas te zijn. Ze krijgen concurrentie en moeten nog steeds proberen de Amerikanen te slim af te zijn. Ook lijkt het erop dat er tussen de drugshandelaren onderling spanning ontstaat. Aan alle kanten lijkt het er dus op het kartel het zwaar te verduren krijgt. In de trailer zien we onder andere een tijger aan een ketting, mensen die in een tunnel op de vlucht zijn, schietpartijen vanuit een helikopter en gijzelingen.

Narcos: Mexico seizoen 2 release-datum op Netflix

Vanaf 13 februari is Narcos: Mexico Seizoen 2 op Netflix te zien. Tot die tijd kun jij altijd nog het eerste seizoen van de serie op Netflix kijken.