Daten met een mooie vrouw

Voor je een serieuze poging gaat wagen om een type als Margot Robbie te versieren, laten we eerst even een aantal heren aan het woord die het hebben ervaren wat het is om een vrouw te daten die perfect is. Natuurlijk is het leuk om trots te zijn op je verovering, maar de nadelen moet je zeker niet onderschatten.

 

Een knappe vrouw krijgt alles gedaan

Het grootste nadeel van een superknappe vrouw is dat ze (bijna) alles gedaan krijgen. Dergelijke vrouwen zijn niet alleen knap, ze weten ook dat ze knap zijn en maken er handig gebruik van. Waar veel vrouwen geluk moeten afdwingen bij het krijgen van bijvoorbeeld een voorkeursbehandeling, is dat voor een knappe meid de gewoonste zaak van de wereld. “Omdat ik niet altijd bereid was om haar toe te staan om haar schoonheid te misbruiken, kreeg ze driftbuien.”

Knappe vrouwen kunnen lui zijn in bed

Natuurlijk zijn veel mannen snel geïntimideerd als een vrouw superknap is, het kan nog erger worden. Ben je namelijk in staat om door haar schoonheid heen te kijken, verwacht dan zeker geen vuurwerk in bed. Een Reddit-gebruiker gaf aan dat zijn relatie met een supermodel slechts vijf maanden duurde. Dat lag niet aan hem, maar wel aan het feit dat de dame in kwestie maar weinig klaar speelde tussen de lakens. Kortom, een lekker koppie met een mooi lichaam betekent niet dat ze ook echt spannend is.

nadelen mooie vrouwen daten

Mannen reageren respectloos op jouw knappe date

Het bekende probleem van het daten van een heerlijk ding is de jaloezie van andere mannen. Op respect voor jouw relatie hoef je niet te rekenen. Ga je gezellig samen naar je favoriete club, ga er dan maar van uit dat de mannen als een zwerm bijen op jouw date af komen. Dat ze met jou een relatie heeft is voor de meeste mannen niet relevant en dus is het te hopen dat je date zo volwassen is dat ze direct aangeeft jou te hebben.

Uit eten is niet echt genieten

Terwijl het wellicht waanzinnig leuk is om samen uit eten te gaan, is dat in het geval van een mega-aantrekkelijke vrouw iets van een geheel andere orde. Terwijl jij denkt dat je de overtollige calorieën er in de sportschool wel vanaf kan trainen, doet de knappe vrouw er alles aan om perfect slank te blijven. Terwijl jij verlekkerd zit te wachten op je dubbele portie gemarineerde spareribs, blijft het voor haar beperkt tot een salade en zelfs dan eet ze het waarschijnlijk niet helemaal op. Je moet dus even hopen op een snipperdagje.

Veel aandacht en verleidingen

Nu gaan we echt niet zeggen dat iedere mooie dame vreemdgaan ziet als een hobby, maar een meer dan gemiddeld mooie vrouw heeft vaak een hele schare van aanbidders om haar heen. Kortom, een prikkel om vreemd te gaan is altijd dichtbij. Voor de mooie vrouw kan dat een hele uitdaging zijn, maar al die aandacht die ze krijgt, kan voor de gemiddelde man enorm vervelend zijn. Kortom, daten met een knappe vrouw betekent vaak dat je vervangbaar bent. Dus, het daten met een mooie vrouw gaat niet over rozen.