Een ingebouwde koelkast en een draadloos oplaadsysteem

De Sobro Smart Side Table is zo ontworpen dat jij alles, maar dan ook echt alles, binnen handbereik hebt. Het kastje is uitgerust met verschillende tools, waarmee het jou aan niets ontbreekt. Met de ingebouwde, thermo-elektrische koelkast wordt de mogelijkheid geboden om drankjes en snacks naast te bewaren. Hoe chill is het om deze tafel als nachtkastje te gebruiken en wakker te worden met een gekoeld flesje water, vooral wanneer je een kater hebt.

Natuurlijk mag ook een draadloos oplaadsysteem niet ontbreken. De Sobro Smart Side Table maakt het mogelijk om twee telefoons tegelijkertijd op te laden, zonder dat daar een snoertje voor nodig is. Bovendien zorgen voor verschillende oplaadpoorten ervoor dat je meerdere devices kunt aansluiten en bijvoorbeeld ook je laptop kunt opladen.

Het nachtkastje/bijzettafeltje heeft nog meer te bieden

Naast het ingebouwde koelkastsysteem en de mogelijkheid om twee telefoons draadloos op te kunnen laden, beschikt de Sobro Smart Side Table over nog veel meer. Het nachtkastje is voorzien van LED-verlichting aan de voor- en achterkant van de tafel. De verlichting aan de voorkant van het tafeltje is bewegingsgevoelig, zodat deze ’s nachts gemakkelijk oplicht. Aan de achterkant kan worden gekozen voor verlichting in de vorm van het gehele kleurenspectrum. De verlichting is eenvoudig te reguleren via de Sobro App, die gratis kan worden gedownload op zowel iOS als Android. Daarnaast beschikt het nachtkastje over ingebouwde Bluetooth speakers, die je in staat stellen om bijvoorbeeld muziek af te spelen door je mobiele apparaat eraan te koppelen. Check de video hieronder voor alle specificaties van deze moderne tafel: