Het mysterie van de roze McLaren in Londen

Een McLaren trekt vaak alleen al de aandacht om het uiterlijk. Voeg er een opvallende kleur aan toe en de bolide laat alle hoofden draaien. Deze auto heeft die ingrediënten, maar wordt ook veel besproken vanwege iets anders. Omwonenden beweren namelijk dat de auto al twee jaar op dezelfde plek in Londen staat en niet verplaatst wordt. Er verschenen verschillende video’s op TikTok, waarin mensen vroegen wanneer de auto eindelijk eens verplaatst gaat worden.

 

Geparkeerd voor een hotel

De opvallende sportwagen staat geparkeerd buiten het St. Pancras Renaissance Hotel, naast het station King’s Cross St. Pancras in het centrum van de stad Londen. Londenaren zeggen dat de McLaren er al staat sinds het begin van de pandemie terug in 2020. Veel mensen zijn daarom ook in de war en vragen zich af waarom de auto er nog steeds staat en of die ooit verplaatst gaat worden.

@soggyspin4ch THAT PINK CAR HASNT MOVED 😳 #kingscross #stpancras #kingscrossstation #pinkcar #fyp #london #iykyk ♬ Sensual Seduction – Snoop Dogg


TikToker Gabby (@SoggySpin4ach) plaatste de video die al snel veel verwarde mensen achterliet. Na 1,3 miljoen views bleek al snel dat veel TikTokkers dezelfde vragen hebben. Zo vertelden sommigen dat de auto er al minstens 8 maanden stond. Een ander zegt dat de auto er al acht jaar zou staan. Uiteindelijk beweert een personeelslid van het hotel dat de eigenaar van de auto permanent in het hotel woont tijdens het begin van de pandemie omdat hij problemen had met het terug keren naar zijn huis. Of dit klopt, blijft een vraagteken. Het hotel heeft namelijk nog geen reactie gegeven over de situatie.