MVMT

Het is nog maar vijf jaar geleden dat MVMT werd opgericht door de twee studenten, Kramer LaPlante en Jake Kassan. Het merk werd destijds via een crowdfunding gelanceerd en is afgelopen zomer voor een bedrag van maar liefst 200 miljoen dollar verkocht. MVMT staat bekend om horloges met een clean en herkenbaar design, wat zorgt voor een stijlvolle en stakke uitstraling. Wat het merk zo bijzonder maakt is het feit dat het verhaal heel erg aanslaat bij de consument.

MVMT horloges mannen heren MAN MAN

Toegankelijke en betaalbare horloges, vanaf ongeveer €90, die direct via de webshop worden verkocht. Het bleek een succesformule te zijn. In de eerste drie jaar werden dan ook 600.000 horloges verkocht en in 2017 behaalde MVMT een omzet van 75 miljoen dollar. Dit jaar is dan ook de stap naar fysieke winkels gezet en nu de horloges liggen momenteel in zo’n 100 winkels in Nederland. Wij selecteerden een aantal modellen waarmee jij je outfit naar een hoger level kunt tillen.

Chrono: veelzijdig en sportief

De Chrono is een veelzijdig en tijdloos horloge. Met een kast van 45 mm en een 100% leren band is het een robuust horloge. De chrono beschikt naast een 24-uurs klok over een datumaanduiding, een 30-minuten timer en een 60-seconden timer. De horlogeband is verwisselbaar, zodat jij kan kiezen welke het beste bij je past. Hierbij behoort ook een metalen band tot de mogelijkheden.

chromo MVMT MAN MAN

Dit horloge is perfect voor de sportieve man die zich zo nu en dan ook chique moet kleden. Het gaat goed samen in een casual outfit, zoals met een jeans en grofgebreide trui. Maar ook met een donkere jeans, coltrui en nette overcoat matcht dit horloge heel goed. De veelzijdigheid is dan ook het grootste pluspunt van de Chrono – een kers op de taart van je look.

chrono MVMT MAN MAN

Chrono

MVMT €135 Shop nu
Chrono MVMT MAN MAN 1

Chrono

MVMT €135 Shop nu

Classic: stijlvol en klassiek

De MVMT Classic is een klassiek en minimalistisch horloge. Met 45 mm is het een stevige kast en de 100% zwartleren band zorgt voor een rustige uitstraling. Ook deze band is inwisselbaar en dus te stijlen naar jouw eigen smaak. De Classic beschikt – zoals het een klassiek en minimalistisch horloge betaamd – enkel over een 24-uurs aanduiding. Ook een metalen band behoort tot de mogelijkheden en qua kleur is er eveneens keuze genoeg. Voor ieder wat wils.

classic MVMT MAN MAN

De Classic is met zijn klassieke uitstraling natuurlijk heel goed geschikt voor een nettere outfit, zoals in een pak. Het belangrijkste is dan om de kleur af te stemmen met de kleur van het overhemd en/of het colbert, zowel qua band als het horloge zelf. Het horloge is perfect voor de nettere man met gevoel voor stijl, die zijn klassiekers kent en dit goed weet te combineren.

classic MVMT MAN MAN

Classic

MVMT €110 Shop nu
Classic MVMT MAN MAN

Classic

MVMT €100 Shop nu

Revolver: uitstekend voor een smart look

De Revolver is clean, strak en buitengewoon subtiel. Hij heeft met zijn 41 mm een iets kleinere kast dan voorgaande modellen. De band is in onderstaande foto van 100% leer in een bruine kleur maar is weer te stijlen naar eigen smaak, net zoals de andere modellen. Het horloge heeft naast een 24-uurs klok ook een 6o-seconden wijzer. Het grote aanbod aan kleuren en banden zorgt ervoor dat dit subtiele horloge voor iedereen is te stijlen naar eigen smaak.

revolver MVMT MAN MAN

Het horloge is met name perfect voor een man die niet per se in pak hoeft, maar zich wel netjes wilt kleden. Door het subtiele uiterlijk ziet het er nooit schreeuwerig uit en toch geeft het een outfit iets extra’s. Ga voor een pantalon, zeker in de winter is een donkere kleur hierbij aan te raden. Maak de look af met een basic trui en nettere jas, zoals een overcoat. Het horloge maakt de look af en jij bent klaar om netjes en stijlvol de straat op te gaan.

revolver MVMT MAN MAN

Revolver

MVMT €140 Shop nu
revolver MVMT MAN MAN

Revolver

MVMT €150 Shop nu

Voyager: voor de avontuurlijke man

De naam zegt het natuurlijk eigenlijk al. De Voyager is gemaakt voor de avontuurlijke en reislustige man. Dan is het belangrijk dat hij hiervoor geschikt is. De 42 mm dikke kast en het feit dat hij tot op 10 meter diepte waterbestendig is laten zien dat dit ook zo is. Naast een 24-uurs aanduiding beschikt de Voyager over twee subdials en een duale tijdzone aanduiding. Uiteraard is ook bij dit horloge de kleur en band aan jezelf, keuze genoeg.

voyager MVMT MAN MAN

Een man die veel reist geeft natuurlijk ook om comfort in een outfit. Om stijlvol en comfortabel te reizen is kiezen voor basics het best. Ga voor een jeans, basic T-shirt of trui en maak het af met een bomber of denim jacket. Hiermee combineer je perfect stijl met gemak, al helemaal als je de look rockt met de Voyager. Dan ben je klaar voor je volgende trip.

Voyager MVMT MAN MAN

Voyager

MVMT €150 Shop nu
Voyager MVMT MAN MAN

Voyager

MVMT €160 Shop nu

De horlogecollectie van MVMT beschikt over alle modellen die een man zich maar kan wensen. Ga voor jouw favoriete model en rock een horloge als nooit tevoren.