FPM lanceert zeer speciale koffers

Hoe kan je dan een volledige keuken meenemen? Dat kan bijna niet zou je zeggen, tenzij je een volledige camper met je meeneemt. Dat is niet nodig. Dankzij deze multifunctionele koffer neem jij een gehele keuken en slaapplek mee op reis.

Hoe zit het dan precies? Het bedrijf FPM is samen met designer Marc Sadler om tafel gaan zitten om koffers te creëren die net wat anders zijn dan normaal. Waar koffers vroeger gebruikt werden om je kleding in te stoppen, is het nu veel meer dan dat. De aluminium koffers uit de Bank Collection met herkenbare lederen accenten zijn nu meer dan alleen koffers. De Special Edition biedt verschillende koffers met tal van mogelijkheden. Zo bestaat er een koffer met een bedstation, een koffer met een workstation, een koffer met een cookstation en zelfs een koffer met een pilates station.

Hoeveel ben je dan kwijt voor een dergelijke koffer? De goedkoopste van de Special Edition kost je zo’n 8.000 euro en voor de duurste varianten ben je ruim 15.000 euro kwijt. Zie hieronder foto’s van de innovatieve koffers:

Koffer multifunctioneel MAN MAN 1 Koffer multifunctioneel MAN MAN 4 Koffer multifunctioneel MAN MAN 6