Muggennetten voor over je korte broek

Midden in de zomer is het natuurlijk veel te warm voor een lange broek, maar met een korte broek heb je constant last van al dat ongedierte bij je benen. Verschrikkelijk irritant natuurlijk. Coghlan, een Canadese producent van kampeerspullen en accessoires heeft daar een oplossing op gevonden: muggennetten voor over je korte broek.

Overal is aan gedacht: verschillende maten, een elastische band rond je middel en ook een sluiting bij de voeten zodat de muggen er niet alsnog in kunnen kruipen. Lekker koel in de zomer, in tegenstelling tot een spijkerbroek en niet-brandbaar, dus je kunt de broek ook gewoon bij het kampvuur dragen.

broek met net tegen muggen

Dit is natuurlijk een hele creatieve oplossing voor een best wel vervelend probleem waar bijna iedereen altijd wel last van heeft. De vraag is alleen wel of je wilt dat andere mensen je zien in deze bijzondere broek of dat je dan liever gewoon met die paar muggenbulten dealt.

Ben je trouwens echt geen fan van ongedierte? Coghlan verkoopt ook een jas – met een net voor over je hoofd – van hetzelfde materiaal. Zo weet je zeker dat je geen last hebt van muggen, maar waarschijnlijk houdt je ook gelijk de dames op afstand.