De verhaallijn van “Mr. Robot”

Mr. Robot vertelt het verhaal van een jonge computerexpert genaamd Elliot. Elliot heeft het lastig met het zoeken van sociaal contact en denkt door te gaan hacken contact te maken met anderen. Hij gebruikt zijn hack skills als een soort bescherming voor mensen die echt belangrijk voor hem zijn. Uiteindelijk komt hij terecht in een lastige situatie tussen het cybersecurity waar hij werkt en de criminele wereld die hem graag willen gebruiken om erge dingen aan Amerikaanse bedrijven te brengen. Het is Mr. Robot die Elliot vraagt om zich aan te sluiten bij een mysterieuze hackersgroep.

Check hieronder de trailer van de serie “Mr. Robot”:

Helaas niet te zien op Netflix

Helaas is de thriller “Mr. Robot” momenteel niet te zien op Netflix. Maar wees gerust want je kan nog steeds genieten van het verhaal van Elliot. Je kunt de serie op een aantal platforms bekijken, namelijk Videoland, Amazon Prime en SkyShowtime. Als je deze streamingdiensten hebt, kun je dus alsnog meegenomen worden in de wereld van hacking.

Beoordelingen van IMDb en Rotten Tomatoes

De serie is best oud, hij is namelijk gemaakt tussen 2015 en 2019, toch betekent het niet dat je hem niet hoeft te zien. Toch zijn de bekende websites zoals, IMDb en Rotten Tomatoes meer dan tevreden over deze gruwelijke serie. IMDb geeft deze serie 8,5 / 10 sterren, echt goed dus. Ook Rotten Tomatoes vind het een goede serie, want daar krijgt de serie 94% van de 100%! Meer dan een aanrader dus. Hieronder nog wat leuke reacties van X (voorheen Twitter):