Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen is bekend als presentatrice, vj, actrice, culinair expert en televisiekok. Vroeger was ze als VJ te zien bij het toentertijd bekende muziekprogramma TMF. Daarnaast was ze ook in de soap Onderweg naar Morgen te zien en heeft ze daarna nog verschillende programma’s gepresenteerd.

Dat Miljuschka een passie voor eten heeft, is geen geheim. Zo was ze in 2014 te zien als deskundige op het gebied van voeding en lifestyle in Shownieuws en kreeg ze in 2015 zelfs haar eigen programma Miljuschka’s Food Trucks op kookzender 24Kitchen. Daarna heeft ze nog verschillende kookprogramma’s gepresenteerd zoals Topchef Academy en De Chocolade Show. Ook had ze nog haar eigen kookprogramma genaamd Miljuschka Kookt, presenteerde ze samen met collega Martijn KrabbĂ© het programma Snackmasters en werd in juli 2021 bekend dat ze het nieuwe seizoen van Obese gaat presenteren.

Ondanks dat Miljuschka zelf erg tevreden is met haar gewicht, krijgt ze helaas toch veel kritiek van buitenaf. Zo had ze eerder al bekend gemaakt dat ze van haar cardioloog af moet vallen, ondanks dat ze dat zelf niet wil. Dat ze zelfverzekerd is en goed in haar eigen vel zit, is wel te merken. Ze schaamt zich dan ook niet voor haar lichaam. Miljuschka heeft jarenlang model gestaan voor het lingeriemerk Livera. Ook heeft ze door de kritiek op haar gewicht eerder al aan andere mensen meegegeven dat je vooral naar jezelf moet blijven luisteren. “Jij bepaalt zelf je standaard. Het is het probleem van andere mensen als zij daar moeite mee hebben.”

Toch deelde ze onlangs voor haar 974 duizend volgers de mededeling dat na een paar hele mooie jaren de wegen tussen haar en Livera scheiden en dat ze een punt zetten achter hun relatie. “Er zijn no hard feelings en we zijn ontzettend trots op de talloze vrouwen die door de lingerie en badkleding schaamteloos hunzelf kunnen zijn. We are all beautiful!“, luidt het onderschrift. Gevolgd door een reeks prachtige foto’s van Miljuschka in lingerie en badmode. Bekijk het bericht hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)