Miguel Oliveira stapt in het huwelijksbootje met zijn stiefzus

De Portugese Miguel Oliveira en zijn stiefzus Andreia Pimenta groeiden samen op in hun tienerjaren toen de vader van de motorcoureur trouwde met de moeder van Andreia. In eerste instantie was er sprake van een hechte vriendschap tussen de twee, maar uiteindelijk voelden ze zich zo vertrouwd met elkaar dat gevoelens een rol begonnen te spelen.

“We groeiden samen op. Toen we ons realiseerden dat het meer was dan vriendschap, ontstond er een sterke liefdesrelatie. Zij is de liefde van mijn leven.” aldus Oliveira.

Zo’n jaar geleden, begin september 2020, maakten ze bekend dat ze met elkaar in het huwelijksboordje zouden stappen. Zo gezegd, zo gedaan. Ook al duurde het bijna een jaar totdat deze droom realiteit werd, het is nu eindelijk zover. Afgelopen juli trouwden de stiefbroer en -zus met elkaar.

Of je dit nou een vreemde relatie vindt of niet, het is toch mooi om te zien dat de twee ondanks veel negatieve reacties in het verleden bij elkaar blijven en hun liefde aan elkaar blijven tonen. Ze deelden  afgelopen week zelfs het nieuws met de wereld dat ze in verwachting zijn.

Ook Valentino Rossi wordt vader

Het lijkt wel alsof er een heuse babyboom aan de gang is in de MotoGP. Ook de Italiaanse coureur Valentino Rossi deelde onlangs met de wereld dat hij vader wordt. Zijn 16 jaar jongere vriendin Francesca Sofia Novello zal waarschijnlijk een tijdje haar modellenwerk stopzetten en de aandacht besteden aan de zwangerschap en de zorg voor hun dochtertje.