Een van de mooiste woonboerderijen van Nederland te koop

Van buiten heeft het huis echt de rustieke uitstraling van de perfecte woonboerderij en van binnen kun je genieten van een moderne en luxe inrichting. Het huis komt oorspronkelijk uit 1622, maar is in 2019 helemaal verbouwd. Het huis heeft nog steeds de authentieke karakteristieken behouden, alleen is alles net even moderner en duurzamer dan voorheen. Deze woonboerderij heeft een woonoppervlakte van 609 m² en staat op een perceel van 1507m². Ruimte genoeg dus. Wat dit huis met een van de mooiste woonboerderijen van Nederland maakt? Bekijk het zelf maar hieronder.

Wat vertelt de Funda-advertentie over de woning in Rhoon?

De woonboerderij is verdeeld over twee woonlagen. Hierbij zijn op de begane grond onder andere een riante woonkamer, een televisiekamer, een grote eetkamer en een prachtige leefkeuken te vinden. Daarnaast is er ook een bijkeuken aanwezig met diverse inbouwapparatuur, een werkkamer en een wasruimte, een sauna met hammam en een doucheruimte. Ondanks dat dit al enorm veel luxe is, bevindt de echte eyecatcher van het huis zich in de gang. De glazen trap naar boven is namelijk echt een kunstwerk an sich.

woning met glaze trap

De eerste verdieping van het huis is voorzien van vier slaapkamers en twee badkamers. Hierbij heeft de masterbedroom een badkamer en suite en deze is voorzien van natuurstenen tegels, een wasmeubel met dubbele kranen, een vrijstaand bad, doucheruimte met hand- en stortdouche.

Tot slot heeft huis ook een gastenverblijf dat is voorzien van een eigen voordeur die te bereiken is via de tuin. In het gastenverblijf is een keuken te vinden, een riante woonkamer, een slaapkamer en een badkamer met doucheruimte. Deze zou je kunnen verhuren  als B&B, maar kan ook zeker gebruikt worden als er vrienden op bezoek komen. Naast alle luxe in het huis is er ook een riante tuin met diverse terrassen, een boomhut voor de kinderen, een tuinhuis en een buitenkeuken. Kortom, je komt in dit Funda pareltje niks tekort. Je moet wel even flink in de buidel tasten als je geïnteresseerd bent in deze woonboerderij. De vraagprijs op Funda is niets minder dan € 3.950.000. Zie hieronder een aantal foto’s:

woonboerderij rhoon te koop funda

woonboerderij rhoon te koop fundafunda huis miljoenen te koop zuid-holland