We weten van eerdere festivals dat er ontzettend veel mooie vrouwen rondlopen. Zo ook de mooiste vrouwen van Coachella 2019. Hier komen toch wel een van de mooiste vrouwen van de wereld even lekker feesten. Met name de uitgesproken outfits maken het erg aangenaam. Iedereen mag zich kleden waar hij/zij zich prettig in voelt en dat is te merken ook. Echter is Burning Man wel echt de winnaar op het gebied van (te) gekke kleding.

Burning Man 2019

Van 25 augustus tot en met 3 september vond Burning Festival 2019 plaats. Vrijwel elk jaar wordt het festival gehouden in de Amerikaanse woestijnen. Hier komen tienduizenden mensen op af voor – voor hun – het mooiste festival wat er bestaat. Deze week stond het thema letterlijk in vuur en vlam. Deze week is een groot feest met muziek, dans, kunstwerken en jazeker, heel veel mooie vrouwen.

De naam Burning Man komt uit de jaarlijkse vuurtraditie. Ieder jaar wordt de Wicker Man, een groot kunstwerk, volledig in de fik gestoken.

De mooiste vrouwn

Zo vaak als vrouwen het hebben over hun outfits, zo vaak kunnen mannen hier weer van genieten. Het is nou eenmaal zou dat jij je hier kan kleden zoals jij dat wilt. Je kan het zo gek niet bedenken en mensen hebben het aan. Een leuk T-shirtje, dat ga je daar echt niet veel tegenkomen. Door de hitte is het ook veel te warm en dit verklaart ook wel waarom er zoveel schaars geklede dames aanwezig zijn. Zij hebben het heet, maar wij krijgen het heet. Kijk maar eens even goed naar deze mooie vrouwen op Burning Man 2019:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Vivian Santana (@vivisantana_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jiao (@lilydaily_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Camila Borenstain (@caborens) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @sydneypaige_x op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Burningman Fashion (@burningmanfashion_) op